Avdeling Midt inviterer til Landstreff i uke 29, 20.-24. juli.

 

Leiren blir på Øysand Camping, et par mil sørvest for Trondheim. Det blir fellesturer onsdag-fredag, årsmøtet holdes lørdag 23. juli.


Påmelding til treffet, turene og camping gjøres på linken her. 
Det blir en svært hyggelig pris for å komme på treff i år! 
Siste frist for påmelding er 31. mai. Treffavgift og turer betales ved påmelding. Camping i leiren bestilles også ved påmelding, men betales til Øysand camping ved ankomst. 


NB
: Øysand camping har noen få enkle hytter og et par fine strandhus, som holdes av for oss ut mars måned. Se www.oysandcamping.no.

 

De som ønsker å leie hytte må ta kontakt på mail: post@oysandcamping.no snarest. Oppgi LandRover ved bestilling. Denne muligheten forsvinner fort!

 

 

Turprogrammet
Det er turer onsdag, torsdag og fredag. De går på offentlig og privat vei, ikke offroad. Dato for turene fremgår i nettbutikken ved påmelding. Fordeling på puljer: Lister for å velge pulje henges opp i sekretariatet. Vi kjører ikke kolonner på hovedveiene frem til oppmøtested for turene. Kort om turene: 

Samsjøen: Tur på privat bomvei gjennom idyllisk skog og fjellandskap fra Lundamo ved E6 til Singsås ved Rv30. Vi nyter medbrakt lunsj underveis. Ved enden av bomveien i Singsås er et kort vei til trivelige «Kanari og Kaffe Route 30» - et populært stoppested for bil- og mc-folk.

Geitfjellet: Vindkraftsafari i en av landets største vindparker. God grusvei fra Fv714 retning Hitra. Vi følger en kupert, men god grusvei opp til en av turbinene i ytterkanten av parken, med flott utsikt over fjordlandskapet.  Der nyter vi også medbrakt lunsj. 

Foto: Kai Otto Ødegård

 

Forbordfjellet:Vi tar av E6 på Skatval og følger en god grusvei til toppen. Herfra er panoramautsikt i alle retninger. Ta gjerne en tur til «Vuddu Valley» etterpå. Følg da E6 14 km videre nordover – til denne utrolige Amerikanske diner, pluss krambu med søtsaker, lys og suvenirer. 

 

Foto: Kai Otto Ødegård

 

 

Øysand camping ligger kloss inntil et friområde med flere hundre meter lang badestrand. Her det det muligheter for late dager og fine kvelder. Turstier og utkikk for fugleinteresserte. Og Trondheim er bare en liten halvtime unna. Bussholdeplasser ved hovedveien og rimelig billettpris.  Det er friområde og badestrand rett ved leiren. Øysand Camping har også kro med mat- og ølservering. Mulighet til å kjøpe frokost. Salg av fiskekort (laks) i Gaula.  


Grillene fyres opp hver ettermiddag onsdag-lørdag. Campingen er åpen for innsjekk fra søndag 17. juli – så det er mulig å legge inn noen ekstra feriedager i Trondheim. Vi spør om ankomstdag ved påmelding. Opphold etter treffet kan avtales med campingen.