Påmeldingen til Landstreff 20.-24. juli

Påmeldingen til Landstreff 20.-24. juli

Publisert av Christian Moe den 09.02.22. Oppdatert 06.05.22.
Meld deg på Landstreffet 2022 før 1. juni

 

Tre år siden siste gang er det endelig Landstreff! Det holdes på Øysand camping nær Trondheim 20.-24. juli, men leiren er åpen hele uka.  Meld deg på nå (innen 1. juni) og du er sikret plass i leiren og t-skjorter med riktig størrelse.

Campingen ligger helt i sjøkanten, med badeplass og egen kro. Under treffet rigger vi klubbteltet og tenner grillene hver kveld. Dere kan bo der hele uka, det er bare å velge dato ved påmeldingen.

Det er mulig å melde seg på også etter 1. juni, men da er man ikke garantert plass på campingen. Det er dog noen fordeler med påmelding innen fristen 1. juni:

  • Første uke i juni planlegger vi selve leiren, og forsøker å plassere avdelingene noenlunde samlet. Etter fristen, blir dere plassert der det er ledige plasser. Dette er en åpen campingplass, med andre gjester. Vil du bo blant likesinnede, så bidra til leirfølelsen og meld deg på nå!
  • Påmelding innen fristen sikrer at dere får t-skjorter i riktig størrelse. Vi bestiller litt ekstra, men kan gå tom for enkelte størrelser. Det er også litt billigere å bestille ved påmelding innen fristen.
  • De fleste plassene har tilgang til strøm, og det inngår i prisen. Påmeldte innen fristen går først. NB: Det er ikke kapasitet til elektrisk oppvarming.

Selve treffavgiften dekker deltakermerke og en t-skjorte. Oppholdet betales til campingen.

De flotte turene bestilles også ved påmelding. To av turene deles inn i puljer. De forhåndspåmeldte får velge dag og pulje først. Dette tar vi i sekretariatet, når treffet starter.

 

Turene:
  • Forbordfjellet. Flott fjelltopp i Stjørdal, med utsikt over Innherred, Fosen og mot Trondheim. Turen kjøres onsdag og torsdag, og på grunn av begrenset parkering på toppen kan det bli flere puljer. Frivillig, men anbefalt avslutning er et besøk på dineren i Vuddudalen litt lenger nord ved E6.
  • Samsjøen. Her kjører vi på skogs- og fjellvei fra E6 på Lundamo til Singsås ved Fv30. Også denne turen går onsdag og torsdag. På Singsås er det en populær kafe: Kanari og Kaffe Route 30.
  • Vindkraftsafari. Denne turen går fredag. Vi får slippe opp i en av de største vindparkene, Geitfjellet i Orkland kommune. Her får vi tatt bilder helt inntil de kjempemessige turbinene og samtidig nyte utsikten mot kysten.

Turbeskrivelser blir delt ut i sekretariatet og som oppslag.

Påmelding og bestilling av turer m.v. via lenken på treffets hovedside på nettet.

 

Mvh

NLRK avd Midt

 

 

Detaljert informasjon finner du her:  Link